Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervarg, du verkar vara så ensam.

jag vill vakna
lycklig i din famn

(det är allt jag
vill just nu)

smärtan känns inte
tack vare tanken

en snöstorm,
som yr

stormen smeker den
kalla vinternatten

ett rop på hjälp,
verkar komma från
ingenstans

inombords, är jag

iskall




Fri vers av joweeel
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:52



Bookmark and Share


  epelkawka
Poeter.se säger:
- Undvik kritik i stil med, \"fasen va bra\"

Isabelle säger:
jag struntar i det, för ÅH vad fin denna var, oel!



för övrigt är kaBiner bra för värme : )
2007-02-12

    little tilli
jag vet att du inte är iskall joel,
du är den varmaste jag känner =D

om man bortser från att jag känner dig är dikten fin som fan.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel