Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex, religion och heminredning

för inte så länge sedan i England
ansågs det icke vara god sed
att låta en bok skriven av en manlig författare
stå bredvid en bok skriven av en kvinnlig dito
och vice versa
utgår man från det Viktorianska England
pågår det i skrivande stund
en orgie av rang i min bokhylla

dessutom har jag Koranen
tätt stående tillsammans med Bibeln

den amerikanska kristna högern
skulle nog gärna ställa upp på att ge mitt hem en
\"extreme makeover\"
fräscha upp
slänga ut allt oönskat
just precis när Michael Moore
skulle till att ta Donna Tartt bakifrån i bokhyllan
då skulle den amerikanska kristna högern dundra in
de skulle börja renovera
riva väggar så att dammet yr
och sedan som pricken över i
avsluta med att rulla ut en ny bombmatta




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 1051 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 19:57



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Brillanta observationer. SJälv älskar jag att ställa författare intill varandra som skulle sprakat varandra på smalebenen i verkliga livet. Men jösses.. ordkoppleri.. Vilken tanke.. Toppenkrönika
2007-04-24

  Daniel_78 VIP
XXX - mattias! tänk på att detta är en sajt där minderåriga vistas frekvent. uss...håller för ögonen och biter mig hårt i läppen. lite upphetsande är det allt får jag erkänna.
2007-03-13

  Ola Rydberg
Underbar ironi
inblandat i politiska ställningstaganden
jag uppskattar
din humoristiska inställning
till detta fenomen !
2007-02-11

  Lady_A
Underbar text med en cynisk glimten i ögat humor som jag faller pladask för!!
2007-02-11

  DanSan
******************************

Hahaha . . . Ja där fick du till det igen!

Ja extrimister och fundamentalister är

verkligen farliga . . .

******************************
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho