Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knockad

Jag går en strid
som bara är min egen

min motståndare står där
med blottat bröst

gonggongen slår
o
min knytnäve far ut

för sent inse
att det var mig jag slog

eller

ibland behövs det en
knockout
för att falla för sig själv




Fri vers av Blodros
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-11 23:48



Bookmark and Share


  KeL
Så sant! Har läst några av dina texter ...här finns mycket jag tycker om.
2007-05-01

  EmiRa
Ja...det är så verkligt beskrivet...
2007-02-17

  Mangal VIP
Känns väldigt sant!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros