Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötnos du är söt som socker





Åh, Sötnos

jag hade nästan
gett upp
allt mitt hopp om
att få dig och
jag trodde så
länge att du hade
tröttnat på mitt
tjat om allt och
inget


men idag
just ikväll förändrades
liksom allting och
det du sa fick
mig att le och
känna mig så
varm som jag aldrig
har känt mig förut


för nu tror jag att
jag vet vad
du vill och
det är nog samma
sak som jag eller
nästan i alla fall


och jag hade ju
lovat mig själv att
aldrig mer bli kär
men å andra sidan så
håller jag nästan aldrig
vad jag lovar
så det gör nog inget om
jag bryter mitt löfte
den här gången också




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker