Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att falla

 

 

Är det så

att om man står högt

faller man hårdare

än om man just rest sig

 

eller är det så

att har man just rest sig

så faller man ännu djupare

än man redan varit




Övriga genrer av Jojo
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ta fallen på uppstuds...Du når högre för varje hopp... se det hoppfulla i fallandet..
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo