Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntat i flera veckor


Djävulen åh lilla mig *ler*

Har väntat i flera
veckor på denna dag
Imorron kommer den
Känner hur mitt blod
bubblar av lycka
Vill inte sova
Har inte kunat sova
kommer inte kunna sova
Bara väntar på tiden
imorron kväll
Då e de min tid
Jag har stått ut
Hela denna tid
För jag visste att
denna tid skulle komma
Gud vet att jag har kämpat
Djävulen vet
för
han har suttit
på min axel hela tiden
åh skrattat åt mina
plågor
Men imorron Gud
då skrattar han inte längre
Då tystnar han
så tyst
Tyst




Övriga genrer av Merrlina
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-02-12 20:06



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
wow, så enkel men ändå betvingande!
2007-02-14

  liten_snopp
En laddad och förväntansfull dikt, gillar speciellt:
\"Känner hur mitt blod
bubblar av lycka\"
Det träffade! :)
2007-02-13

  Hating
*jätte nyfiken på vad som händer* =)
<3 <3 <3
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina