Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clowner

Vi slåss inte alltid, men vi vill gärna vara med
Behovet av att synas gör oss ofta utpekade
Att fånga uppmärksamhet, det kan vi
Att smälta in är vi sämre på
Det har vi aldrig lärt oss

Ledsna är vi
När vi får fel uppmärksamhet
När ni pekar på oss och säger elaka saker
Då gråter vi
Hör du oss inte?

Hör du inte den elaka tonen i ordet

Clown?

Vem vill vara det.

Jag tycker vi slår en skål för livets glada dagar.
När vi kan göra narr av narrarna




Fri vers av fröken
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-12 23:29



Bookmark and Share


  Kotten
jag kan inget annat säga än:
BRAVO!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken