Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade en sådandär superkväll  ni vet. allt var kanon, mycket dans och härliga människor.

ok då, lite vin oxå...




vänner

dansar

skrattar sjunger och ler

gick ut en kväll

kom hem och tänkte

-vad vore livet

utan vänner

utan festen

porlande skratt

vinet rinner genom strupen

ur munnen hoppar grodor

den vänstra foten vet inte vad den högra gör

där på dansgolvet

men det gör inget, för inga andra ben vet heller vad dom gör

kvällen tar slut

 

 

men inte känslan

av livet

den finns där och hjärtat dansar än

 




Fri vers av M
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-13 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M