Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till övervägande delen består universum av tomhet.


Tomheten. Haiku


i alltets tomhet
hemligheten förborgad
tomheten är allt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-02-13 18:02



Bookmark and Share


  objekt3
Ïntressant ^^ :D
2007-11-20

    KalleLager
Har svårt för haiku men den här tyckte jag om väldigt mycket.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger