Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan erkänna att det är ganska oväntat att jag känner såhär, redan nu. Men samtidigt inte. Inte om man tänker på vem detta verkligen handlar om. Livet, kärlek.. ja allt, verkar nå högre höjder än någonsin tidigare med henne. Hoppet finns.


Konsten att blotta sitt hjärta



sviken så många gånger
sårad djupt inpå själen
lovat mig själv
att aldrig falla för kärleken


inte igen


hjärtat mitt det brast
ett flertal gånger
i smärtsam hast


och jag vet att du
har haft det svårt
även du har klivit på minor
och dragit nitlotter


och jag hade aldrig trott
att kärleken skulle komma igen
aldrig i mina vildaste drömmar
visste jag att kärleken
kunde vara starkare än den jag kände förr


för att vara helt ärlig
så ville jag aldrig omfamna kärleken igen
kärleken är bara något tillfälligt
skulle jag antagligen ha sagt
men sedan jag mötte dig
så har kärleken fått en ny innebörd


jag har kämpat
verkligen försökt att hålla allt inom mig
men det är så svårt
när allt bara vill ut
all den här kärleken inom mig


kanske vore det säkrast att ljuga
säga att jag inte känner något
kanske kommer jag inte komma någonstans
men min kärlek..


jag skulle göra allt för att få vara i dina drömmar
och jag kan verkligen inte stå ut
med den här drömmen som bor i mitt hjärta


kanske kommer jag bara att begå ett misstag
och riskera att mitt hjärta brister


men om jag inte berättar för dig
så kommer jag ångra mig föralltid
om jag inte berättar för dig
att jag behöver dig
vad jag känner för dig
så kan jag aldrig förlåta mig själv


men jag har inte bråttom på något vis
även om jag faktiskt önskar
att du var här i natt
att jag höll om dig i denna stund


att jag fick vara dig nära
höra din röst
känna din doft
och din varma hud


då vore jag i himmelriket




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 00:07



Bookmark and Share


    eva m h
Det krävs mod att åter blotta sitt hjärta när det brustit men Kärleken är starkare! Tack för att du delar med Dig!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP