Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en liten söt nörd som jag gärna hade varit med idag... :)


Valentin dagen


Valentin dagen
alla fjärillar i magen
gör mig till ett vrak inombords
du får mig att känna mig som ett barn på julafton igen
all den där magin som fanns då
har jag återfått
genom ditt hjärta
jag har till och med berättat för mina vänner
att jag äntligen funnit en mening med allt

varje ögonblick jag tänker på dig
när jag pratar med dig
så är det alltid något annorlunda
alltid något nytt
att se dig skratta
och att få se dig le

får mig att gå ner på mina knän
för att böna och be

om att få omfamna dig
idag, imorgon, föralltid
att få kyssa din söta lilla mun

en annan tid
en annan plats
så hade vi kanske aldrig varit här
för varandra

jag vill bara säga dig
att jag har bestämt mig
hoppas att du lyssnar och förstår
att jag kan inte rå för känslorna inom mig

mitt hjärta står i lågor
från den första gången du sa hej
har det brunnit för dig
mitt hjärta brinner av kärlek
nu som aldrig förr
endast för dig

och för din kärlek
lovar jag dig att alltid vara stark
jag ska vara muren som skyddar dig
från vinden och regnet
från allt det onda
alla skador och smärtor

det finns inte ord att beskriva dig
varken ditt vackra yttre
eller ditt underbara inre

och du ska veta
att jag har aldrig önskat mig sjärnorna
jag har aldrig försökt nå månen
för jag gillar dem där de är
allt jag vill ha
är du

och om du vill

så kommer du aldrig vara ensam igen
jag finns här för dig
en hjälpande hand
en öppen famn
ett kärleksfullt hjärta

som slår

endast för dig
om du vill
min lilla kokonöt




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 00:49



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så vackert, verkar vara en fin kärlek du mött:)
2007-02-21

  Lilla trollet
Åh mongo, jag blir så glad :$ Jag kan inte förklara vad jag känner just nu, sitter bara å ler som tusan :$
2007-02-14

    eva m h
Vacker kärleksförklaring på Hjärtats Dag!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP