Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att behålla sina drömmar..


Drömmarnas såpbubblor

Miljoner förhistoriska bin,
kämpar gång på gång med sticka hål på mina drömmar.
Ibland lyckas de men oftast svävar dessa starka såpbubblor upp i mitt tak,
och hänger där,
tills jag plockar ner dem,
en efter en.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-02-14 01:33



Bookmark and Share


  Merrlina
finuligt att plocka ner dom *ler*
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar