Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna

Varför blir vänner rädda
när man dåligt mår
det är då jag trodde
att dom alltid fanns till hands

Jag har alltid ställt upp
när dom behövt mig
har släppt allt jag har
för händerna och
rusat dit till hjälp

Men nu undrar
jag vart ni är
när jag behöver
er det är tur att
jag har min man
vid min sida

Du är min bästa
vän du ställer
upp särskillt
nu när jag mår
så dåligt nu

Tur att du är du
jag älskar dig
min bästa vän
och make




Fri vers av Ann-christin
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-02-05 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin