Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I snön

 

 

Du slår upp som en blomma i snön

Din skönhet fängslar så

 

Jag glömmer 

Mina tvivel

Jag gömmer

Det frusna

 

Du står alldeles stil och andas

Som en blomma i snön 




Fri vers av Neal
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-02-14 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal