Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm som ville bli nerskriven

och det fick bli här 




Mardröm

 

 

 

Jag hade tagit min familj

till ett badhus

ett äventyrsbad i en annan stad

för att ha lite familjemys

När vi öppnade dörren

in till bassängerna

står HON plötsligt där

(Ja men hon bor ju i den staden

så alldeles konstig är det inte)

Men trots min svarta baddräkt

och handduken jag håller framför mig

känner jag mig

fullständigt avklädd

naken

kall

och vill bara bort därifrån

HON som sett min själ

får inte det fula hus den bor i

inte HON

som är så mycket vackrare

än jag




Övriga genrer av Jojo
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-15 12:51



Bookmark and Share


    Mejja
I drömmarna dyker det upp, som vi kanske trodde vi lagt bakom oss. Ont kan drömmarna göra själen.
2007-02-16

  Albert
den här måste jag fundera över
2007-02-15

  Cris
Hu! du får mig nästan att känna mig avklädd.. du beskriver känslan bra...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo