Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer, aldrig någonsin.

Döden är något jag ofta tänker på,
den kommer som ett knivhugg mitt i det härliga.
Johanna Sällström dog igår,
och det krossade mitt hjärta.
En otroligt duktig skådespelare har lämnat oss,
nu
och
för alltid.

Aldrig mer kommer en film göras där hon är med,
aldrig någonsin mer,
och så hatar jag att tänka.
Jag hatar att tänka

aldrig någonsin mer




Fri vers av stellaa
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:15



Bookmark and Share


    henley
blyffu under.
Men annars en otriligt fin dikt om döden.
Tänker oxå ofta så, och fint att du tänkte på henne! <3
2007-02-15

  Freeman
--<-<<@ Så vackert skrivet av dig...vi är så, så många som känner precis likadant i våra hjärtan. <3
2007-02-15

  ohpeople
Jag håller med dig, döden är verkligen ett läskigt måste. Den är skrämmande och hemsk. Men så visar den på ett liv och det är en ganska underbar sak, att leva!

Fint att ägna en tanke åt henne.
Ha det så bra, Kram Cissi
2007-02-15

    sunnanvind
Ja, det är så sorgligt!
Håller med dig!
Fint om henne...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

stellaa