Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet bjuder på många äventyr. Det är dumt att sitta still och låta dem glida förbi.


Det är dags att vända blad.

Det är över....

Jag har planer på att sluta.
Hög tid att skriva den sista raden.

Det är dags att vända blad.

Jag har strävat...

För att nå bortom gränsen.
Till platser jag aldrig sett förut.

Det ser diffust ut...

Men jag måste ta den chansen.
Vad som än kommer ska jag fånga.

Jag har en nyckel...

Jag kan göra det jag önskar.
Den låsta dörren ska stå på glänt.
Sen ska jag berätta för Er alla vad som hänt.

För det är dags att vända blad.




Övriga genrer av Arcadia1
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-15 23:28



Bookmark and Share


  Nina V A
Äventyr på gång? Nu väcker du nyfikenheten! Ja, ibland är det så dags, och du, glöm inte berätta vad som hänt :)
2007-02-16

  W.Riter
Nämen va fan är pågång nu??? Det där låter ju spännande.:-)
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1