Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:a september.

Det är den 21:a september och jag fyller år.
Allt är stilla bara hjärtat som slår.
Gästerna kom och gick sen blev allting still.
35 är siffran och jag vet inte vad jag vill.

Jag har delat människors liv i dess olika skeden och öden.
Allt från dopet, konfirmationen till bröllopet och döden.
Sett drömmar som gått i kvav.
Tittat i spegeln och undrat var jag blev av.

Klockan tickar och jag önskar den stod still.
Trettiofem år och jag vet inte vad jag vill.
Undrar om min födelsedagshimmel blir blå?
Jag tar min väska av minnen och fortsätter gå.




Fri vers av Arcadia1
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 03:31



Bookmark and Share


  W.Riter
Grattis kompis!:-)
2008-09-22

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag gillar den här, den uttrycker bra hur det kan kännas vid "födelsedagsdags". Jag känner väl igen det speciellt, för jag fyller imorgon... men blev uppvaktad idag, så det känns som min födelsedag idag. Grattis förresten!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1