Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst, inte sant?

Jag känner mig som ett utspottat tuggummi från tusen människors munnar.

Jag känner mig som en avslagen drink som man hittar dagen efter.

Jag känner mig som en dammtrasa som torkat bort all skit från hemmets alla vrår.

Jag känner mig som ett par skor som slickat asfalt från Stockholms maraton.

Jag känner mig som en disktrasa som torkat rent på världens alla restauranger.

Jag känner mig som ett helgons gloria som plötsligt hamnat på sned.

Jag känner helt sonika att jag inte längre orkar vara med.

Jag känner mig trött.

Godnatt alla vänner!





Fri vers av Arcadia1
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 00:07



Bookmark and Share


  W.Riter
Jag hoppas verkligen det där var summeringen av en dålig dag bara. Nu har du sovit på saken och allt är bra igen hoppas jag.
Tror du skulle behöva en rejäl omgång rödtjut och ett parti schack.;-)
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1