Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mormor, 18/1 -05.


Ängar gör musik

En ny dag då gamla människor smälter bort
Tror de hade tid fastän livet blev för kort
Gör vad du vill med din gåva och ditt skratt
Trots allt som händer, lär du nog dig aldrig att

Det finns vissa saker
Som aldrig kommer ut
Och ängar gör musik som aldrig förut




Fri vers av Piri Piri
Läst 642 gånger
Publicerad 2005-02-06 16:36



Bookmark and Share


  Evelina
Känns som om jag tappat bort talet.
Jättebra!
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri