Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kan ta min avföring


fick hem ett brev ifrån kronofogden
på svarskuvertet som man får med
så skrev jag så fint jag bara kunde

”Ni kan ta min avföring”




Övriga genrer av Mike
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 15:58



Bookmark and Share


  Proton
jag hade en dispyt med radiotjänst för inte så länge sen och jag övervägde att skicka en låda bajs med posten till dem som tack för allt, kanske skulle göra det trots alls?

Bra skrivet.
2007-02-24

  Lilla My* VIP
Rolig text men inte roligt brev att få!
:)Har de varit på besök än?
2007-02-17

  Moonwater
Skit kan vara bra gödning. Speciellt för kronofogden.


Kan behövas.

Behövas
2007-02-16

  edvin medvind
det bästa är att du skrev \"så fint du bara kunde\".
Väldigt bra.
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike