Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

När jag ser in i dina ögon,

smälter jag inombords.

När jag ser ditt leende,

smälter jag inombords.


Du är lockande och en del,

en del av mig vill ha dig.

Du är het och en del,

en del av mig vill ha dig.


Jag vill ha dig en stund,

jag är lycklig ensam.

Jag vill ha dig en kort sekund,

För jag är lycklig ensam!


Jag vill känna dig i mina armar,

en gång innan sommaren.

Jag vill ha dina läppar mot mina,

en gång innan sommaren.


Jag blir varm när du ser på mig!




Övriga genrer av Sassa
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-02-16 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa