Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återerövring

I egenskap av människa
kan du inte förlora

bara återerövra
det som en gång
stals från dig...




Fri vers av Blodros
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-16 22:53



Bookmark and Share


  Rosen VIP
två ord i texten.. förlora och återerövra sporrar oss,
får oss att kämpa..
applåd ger jag!
2007-07-01

  EmiRa
Jaa...återta Dig...
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros