Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslinsdockan

Jag skulle skriva om en porslinsdocka
en liten novell om en flicka
med långt blont hår i många skruvlockar,
med en röd sammetsklänning,
med tillhörande hatt.
Hon skulle heta Alice
och bli såld till en elak flicka,
med namnet Denise.
Nu var det bara så att jag inte orkade
och berättelsen om Alice
den ligger fortfarande kvar,
halvskriven,
på golvet och väntar.




Fri vers av rabbitheart
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-01-23 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart