Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgård



När jag funnit
min trädgård,
med lummig grönska
vilda blommor
längs stengångarna
och en sliten bänk
skär körsbärsblom
blommande äppelträd,
skall jag stanna upp
känna gräset mellan tårna
och låta dofterna kittla
min nyvakna näsa.
Intill fiskarnas damm
skall jag slå rot
leva av jorden
finna friden.
Där vill jag leva,
hela mitt liv
ja där vill jag också dö
till vindens smekning.




Fri vers av Anna H
Läst 411 gånger
Publicerad 2004-01-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H