Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är döden som är vacker och fin. För det är då man inser att allt man har gjort är fint, det är då man inte ångrar ett dugg. Det är då, som Karin Boye sa, man inser att \"Vägen dit är mödan värd\" ...


Jag såg världen ur dina ögon.


För dig är ljus och kärlek det nära

Och döden bara kvar att lära

Ty döden är något, så långt bort

Så långt, trots att livet tycks kort

Ja, livet blåser för dig, snabbt förbi

Utan att du vet, vad det kan bli

Du ser bara lidandet och den tunga smärtan

Och glömmer vad som finns djupt i ditt hjärta

Se inte smärtan i nöden

Utan lättnaden i döden

Ty döden kan tyckas som något farligt och smärtsamt

Men tro mig, det är den som är vacker och det är sant

Så lev livet och njut utav varje sekund, så kort

För döden är något som finns, men så långt bort

Nu får din långa klagan vara slut

Och för gudsskull, var tyst och njut!



Jag såg världen ur dina ögon...




Fri vers av Sbva91
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-02-17 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91