Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Når inte fram

Kan inte höra er
Kan inte känna er

Vill höra er
Vill känna er

För varje dag som går
Förs jag längre bort från er

Skrikande
kämpar jag för att nå fram till er
Står bara still

Inte ett ljud
Inte en känsla

Når inte fram




Fri vers av Saara
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-02-07 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara