Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll var solnedgången så vackert röd!


Så vackert röd

 
Ikväll var solnedgången så vackert röd,
precis som den heta glöd,
som färgar kinderna på mig,
varje gång jag tänker på dig.

Precis som flamman i mitt bröst,
som alltid värmer och skänker tröst.
Så underbart vacker var den idag,
ville du ska veta hur det är att vara jag.

Så stark är min längtan efter mer,
av allt det underbara som du ger.
Att jag försökte klättra upp dit,
från en tall i skogen för en visit.

En Gudomlig kärlekslåga har du tänt,
den är det mest fantastiska jag känt.
Lika vackert röd som ditt varma hjärta,
färgen på kärleken som ersatte min smärta.

Ikväll var solnedgången så vackert röd,
att jag för en stund trodde jag var död.
Från din himmelska guldstol klev du ner,
älskade sol, nu vet jag att mirakler sker.






Fri vers av Freeman
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-02-17 18:57



Bookmark and Share


    Elie
detta var så vackert att en liten tår faller längst min kind.
jag förstår inte hur du kan fånga känslor, tankar och ord på ett så fantastiskt sätt. du får fram känslan så väldigt bra. du verkar ha någon form av längtan innom dig och den känns. mirakel sker verkligen och det är lika sant som att du skriver magiskt!
2007-02-19

    Lindizz
Vacker så vacker...
2007-02-18

    sunnanvind
Ja vad säger man ...
Du skriver som alltid...
- helt underbart!
2007-02-17

  Lena K Nilsson VIP
Lika vackert som alltid... när Du skriver!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman