Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till korven



Jag trodde att jag var stark
att jag kunde sloss mot mina känslor
brottas och slita i allt vad själslig olydnad är
men det är jag inte

Vem trodde att jag
en tuff kille
han som vågar
i alla fall säger att han vågar
skulle falla ner på knä och gråta

Hur skulle den där damen på andra sidan bordet med dom förglada korten kunna veta att allt skulle bli som det är

faan ta mig själv
åt helvete med min själ
jag ger fan i känslor

så låter det när jag bestämmer mig
men så står du där
vacker som en morgon sol
och representerar kärleken och hopp

jag vill ge allt jag har
vill offra mitt jag för dig
men du säger att det är ingen idé
att du är ingenting att bygga på

hur skall jag kunna gå vidare i livet
du är ju livet
du är allt jag lever för
vem är du som stjäl mina känslor och river sönder allt jag försöker bygga upp
bara för att du är världens sötaste
världens underbaraste människa
och jag inte kan få dig

du säger alltid att vi skall vara vänner vad som än händer
jag tror inte att jag bara kan vara din vän
jag älskar dig förmycket för det
bottenlöst
vemodigt
och sanslöst att den dan som jag fruktar mest av allt
kommer jag bryta ihop helt

Den första gången vi sågs
eller då jag såg dig
redan då kännde jag hur jag nästan kokade över inombords
så är det även nu
det räcker att jag hör din lena röst så smälter jag
tänk om du kunde komma hem till mig
så som du gjorde den första tiden
det var så underbart att vakna med dig vid min sida
känna din kropp mot min
jag saknar dig så oerhört mycket min ängel.........




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-02-07 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar