Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ramnade på fyllan

Fattar ingenting

sitter still på rompan

det värker i benen

huvudet är inte längre kännbart

vad fan hände




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-02-07 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar