Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Döden,

Ett mysterium



Som är olösligt




Fri vers av stellaa
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:44



Bookmark and Share


  joss
jo, det är så sant. döden är ett mysterium
2007-02-19

    sötsnö
så rätt så,
man kan alltid relatera till dina texter
det är det som gör dom så bra :)
2007-02-18

    sunnanvind
För mig som tror är den bara ett trappsteg, in i himlen!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

stellaa