Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå just ingenting...


Cirkus



kantiga kantstötta
vingliga vanskliga
att liv ska vara så svåra
att handskas med

akrobaterna tränar
i övningsmanegen
skär sig på skärvorna
gråter i kulissen

vem tröstar en avfallen

clownerna sopar
musiken repeterar
en sprucken ton

föreställningen blir aldrig av




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-02-18 10:37



Bookmark and Share


  Antropofagen
Sorgliga spruckna drömmar. Men hellre en sprucken dröm än ett kliniskt drömfritt leverne. Stark.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger