Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindervärdeskomplex

Jag som har världens största självförtroende.
Kan få mindervärdeskomplex så det riktigt värker i magen.
Kan känna att jag inte räcker till, att jag inte är nåt att komma med, att jag lika gärna kan gömma mig.

Fy fan, vad värdelöst. För att jag får för mig att ett ex är bättre, fastän han är sämre, än vad jag är. Fy fan.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-02-18 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson