Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masken, hålet

jag har hamnat i ett maskhål
och kastats tillbaka i tiden
och ser nu framtiden klart och tydligt framför mig
men det finns inget där som jag vill reprisera
utan jag vill hitta tillbaka i maskhålet
och färdas tillbaka till framtiden
till punkt \"nu\" och fortsätta




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 09:28



Bookmark and Share


    Mr.painter
Japp kanon denna med maskar är kuliga hehe
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson