Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndertrasad

Krypandes
med galna ögon
och jord under naglarna

Stripigt hår
vitröda pupiller
söndertrasad hud

Tårar
hjärtskärande skrik
darrande läppar

Vad får våra hjärtan
att brista
och all vår sans och vett
att fly sin väg




Övriga genrer av mamma08
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-02-19 11:24



Bookmark and Share


  entusiasm
gud så bra! Väldigt äkta
2011-01-28

  PPQ
Vilket underbart sätt du använder orden för att måla upp en bild som tydligt växer fram i läsarens inre. Genialt.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08