Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Om du bara varit lättare att stå emot
Om du varit lättare att låta bli
Om inte bara en sekund av dig fått mig att tappa all kontroll
Det blir aldrig som man vill i alla fall
Den bara sårar och gör ont igen

Kärleken

Att släppa på allt man låst in
För att inte
Hoppas
Önska
Känna
Den igen

Kärleken

Den sveper som en vindpust, genom mina fingrar
Omöjlig att fånga
Men den finns där hela tiden
Dock bara för stunden - inlindad i lindring
Men fastbiten och illmarig
Omöjlig att bli av med
Den där

Kärleken





Fri vers av BoingBoing
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-02-07 20:39



Bookmark and Share


  vissla
dock bara för stunden
inlindad i lindring

mycket bra
2005-04-15

  vissla
mycket målande beskrivning om hur det kan vara....
2005-04-15

    Malin Johansson
kärlekens fångenskap kan både vara positiv och negativ. tycker om din dikt mycket.
2005-02-07

  Manal
En dikt som griper tag om kärleken -på ett mkt bra sätt.
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing