Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spillrorna av en själ


i spillrorna av din själ
slår gnistor som säger farväl
lämnar mark och en fattig värld
förlorade män med brutna svärd

många förvirrade minnen
längtan efter ny bekräftelse
borta långt bakom dina sinnen
en kvarglömd händelse

du såg inte vem som föll
eller hörde skriken som är tystade nu
det var en situation som inte höll
och du är bara glad att det inte var du




Övriga genrer av Mike
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-02-19 17:04



Bookmark and Share


  Proton
Vemodig, men ändå vacker...
2007-02-21

  [ShadowWalker]
Hamnar i min bokmärksmapp absolut!

Att inte kunna se bilden att krossa glaset för dess reflektion och inte se att andra skär sig på skärvorna eller ens att man själv blöder från dess skärpa... Det ÄR starka känslor, jag har varit där, tack för hur fint du lyckas fånga det och hur starkt det är!


Mycket bra!
2007-02-19

  Lilla My* VIP
Spillrorna av en själ lämnar en tung känsla efter sig!
Du formulerar orden på ett mästerligt sätt!!
2007-02-19

    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrt, helt underbart, rytmen är gripande och vilket fantastiskt ordval, helt fantastiskt att läsa, berör och påverkar mig djupt, tack
2007-02-19

  nettizen
Åh.... vilken ledsam.....
otroligt skriftspråk och väldigt välförmedlad för nu sitter jag här med en klump i magen.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike