Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många bollar i luften

Det var där jag var
helt fokuserad på jongleringen
Glömde att andas
Glömde att ta mig tid för vila
Glömde mina känslor
tog mig inte tid att vara jag
Såg inte vart jag var på väg
levde dubbelt
Hade glömt bort att leva enkelt
för mig egen skull, utan skuld
min kropp är tung, trött och öm
Jag sover jag vilar
nyfiken på min nya steg
i min nya takt i samklang
med mig Själv




Fri vers av lifeforce1
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-02-19 18:24



Bookmark and Share


  SMLU
fint skrivet tycker jag!
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1