Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten handlar om min älskade vän som gick bort i en bilolycka sommaren 2006 endast 21 år gammal! R.I.P Vännen!! Henric Widmark * 16/07 1985 + 3/6 2006


Du lämnade livet för tidigt!

Någon att prata med och lyssna på, det var det enda jag önskade mig få. En varm solig vinterdag kom du med ett leende in i mitt liv och allt blev för en stund bra.

Du lyssnade alltid och förstod, och om mina tårar rann du emot mig log, torkade mina tårar och sa, Sofia allt kommer bli bra.
Jag ska visa dig solen en vacker dag. Du hade haft en grymt hård uppväxt och jobbig tid i ditt liv, men en dag förändrades allt och du tog ur ondskans värld stora stolta kliv.

Du lämnade gamla vänner, tittade bort och suckade åt drogen, och hade nu bestämt dig för att följa dom rätta spåren.

Men du fick allt för kort tid här i livet, att du skulle stanna hos mig tog jag för givet, Men din dödsdag kanske redan stod skriven.
Jag önskar jag kunde gjort något annorlunda men hur mycket jag än ber kommer du inte tillbaka mer..

Henric du hade ett hjärta av guld, jag hade gått igenom eld och vatten för din skull. Men varför gick det så snabbt och såhär, jag hann ju inte ens ta farväl.

Ängeln kom och sträckte ut sin hand och du fattade den. En vacker dag vännen ses vi igen men då kommer vi tillsammans leva i lycka och fred i himmelen!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-02-19 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul