Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saltvatten


skräckblandad förtjusning
i droppar som svett

allt vatten inte tårar
allt salt inte tårar
jag äger också andra hav

imma på läpparna
mörkret mot knogarna
hålla sig ovanför ytan

skräckblandad längtan
och naglarna som slinter
motståndet som faller lyfter välter

jag vet andra sätt
hejda regnen ur ögonen

armarna bakom ryggen
och ändå inte
trampa vatten
hålla andan

skräck blandad med himmel
med asfalt
flyga eller falla

våga öppna svälja
fylla lungorna med saltet




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-02-19 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart