Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids nog

Känn dig älskad,
vi finns här för dig,
alltid.
Du ska veta att livet kommer tillbaka,
dess ljusa stunder syns snart igen,
jag lovar.
Du kommer inse att det blir bra igen,
tids nog.

Tids nog älskling,
du kan få vänta.
Men lyckan kommer,

tids nog.




Fri vers av stellaa
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-02-19 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stellaa