Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skulle man gå någonstans om inte för att gå vilse?


Gågågå gå



- det finns inga banade vägar här
bara otrampad mark

det finns ingen gårdag här
har någon sett den gå förbi

- det här är gådagen gå nu
jordens hjärta bultar

mot dina fotsulor




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-02-19 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger