Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då glöder du av liv

Visst finns det dagar
När allting som jag säger verkar fel
Och visst finns det stunder
När du tycker att jag är för stel


Och nog kan det hända
Att jag undrar varför du är här
Brukar fundera på
är de nåt slags abstinensbesvär


När dina ögon slutat titta in i mina
och du inte längre hör på mina ord
När du sluter dig i tystnad mot världen
och vänder dig i tanken mot dig själv

(När klockan slutar ticka och tiden stannar till)

då är du mer än bara vacker.
då glöder du av liv
du vet - orden inte räcker till


Man kan bli galen
av allt för mycket lycka har jag hört
Men jag tar chansen
Är det dags så är det ändå kört


Att ingen människa är perfekt
Är nog en ganska gammal upptäckt
vill att du ska förstå det jag vill förklara
våra stunder tillsammans är så underbara
Mmmm

 

När dina ögon slutat titta in i mina
och du inte längre hör på mina ord
När du sluter dig i tystnad mot världen
och vänder dig i tanken mot dig själv

 

(När klockan slutar ticka och tiden stannar till)

då är du mer än bara vacker.
då glöder du av liv
du vet - orden inte räcker till

 

 

 

 




Fri vers av Roger VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 21:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Verkligen underbar poesi...mer mer mer!!!!
2007-03-30

    Twobo
Bra dikt. Vill flagga för en speciellt bra del:

\"Man kan bli galen
av allt för mycket lycka har jag hört
Men jag tar chansen
Är det dags så är det ändå kört\"

Glödande dikt. :)
2007-03-12

  ordterroristen
då glöder du av liv

tycker om den :)
2007-03-04

  Daniel_78 VIP
tiden stannar till

gillar den,
2007-02-25

  Ezo
Jag känner också igen mig i den här texten..finns mycket tänvärt...\"(När klockan slutar ticka och tiden stannar till)\"..jag älskar den magiska stunden :)

Bra skrivet!
2007-02-20

    Erika H
åhh... en vacker hyllning
så sensuellt vacker
mjuknar inuti
du har då en gåva med ord...
tack för denna den är magisk
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP