Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrik gråt


hon skriker hela tiden

men ingen hör



gråter

 

tårar som rullar inåt

som långsamt dränker henne

 

det lilla som är kvar av henne

 

hon struntar i det

för ingenting berör längre

 

alla känsloceller är bedövade eller tomma

 

för hon har gett bort allt och ännu mer

år efter år

i en oändlighet

 

fick ingenting tillbaka

 

och nu är hon helt tyst

men skriker och gråter som aldrig förr




Fri vers av H Helix
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-05-04 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix