Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sinom tid

Kanske du ser
Att de tårar jag fäller
Är kristaller av blod
Som speglar ditt leende
När du går

I sinom tid
Kanske du ser
Att de ärr som nu blöder
Redan var läkta
Men i dina ögon
Sprättades de upp

I sinom tid
Kanske du ser
Att skärvorna du klev över
Var delarna av mitt hjärta
Som du slängt på marken




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-02-19 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP