Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du !

 

 

 

Ge mig jordgubbshimmel,

och en hallonbåt.

 




Fri vers av Neal
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 18:34



Bookmark and Share


    martinamartina
åh. nästans å man hör en liten melodi i bakgrunden när man läser. mysigt.
2007-03-12

    inmeddiginålsögatkamel
Tack för smultronpoesi*
2007-02-24

  Lilla My* VIP
Jaa det vill ha oxå!!
Så sööt**
2007-02-23

    Tezz
sockersött....
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal