Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var nära

Hans fotspår var
större än mina.

Våra händer lekte
till vågornas brus.

Under tiden vi klädde av varandra
sjung vinden,
om kärlek.

Simtagen var få,
men vi var nära.

Vi var nära.

Hans fotspår var
större än mina.

Våra händer lekte
den kvällen.

Då vinden sjöng,
om kärlek.

Våra änglar i
sanden visade
att vi var nära.

Vi var nära.

Hans fotspår var större än mina
men de var fina.




Övriga genrer av cnne.
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:01



Bookmark and Share


    sophie_
Fint :)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.