Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humorrr

Två pennvässare var ute och flög.
Plötsligt flög den ena pennvässaren in i en lyktstolpe.
Men det gjorde ingenting, för hans mamma var kassörska.




Övriga genrer av Colle
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-20 21:45



Bookmark and Share


    Lola Linorum
en dag var två älgar ute och flög.
då sa den ena älgen;
-men hallå, vi e ju älgar, vi kan inte flyga!
den andra älgen svarade då;
äh, de gör inge för min mormor har en gul brödrost.

ser du nån likhet?
cu\'s i sure as hell do!

fast den va askul ändå xD

KRAAMKRAAM!!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle