Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan #1

När tårar fryser
tar längtan ny kraft under
talgoxskuggorna.




Bunden vers (Haiku) av Persson
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-02-25 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson