Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min far


Evighet


i ditt förvirrade tillstånd
tog du ett oåterkalleligt beslut

att aldrig mer såra mig

när du brann
framför mina ögon
etsade sig en evig hopplöshet
in i mitt väsen

ditt sista stön i ångest
trängde sig in i mina hörselgångar
jag hör dig varje dag

den sista gången du gjorde mig besviken
var det för evighet




Fri vers av Tothem
Läst 580 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-22 08:41



Bookmark and Share


    Mejja
Berör, smärtar.
Tar oss läsare nära känslan
2009-03-04

    Bim
Starkt rakt om bitar av det arv vi bär.Hälsn.Bim
2007-02-22

  Eline.P
Föräldrar - barn, så mycket kärlek, så mycket ångest, så mycket glädje, så mycket sorg, så mycket barndom, så mycket minnen vi bär - goda och svåra. Din \"pappadikt\" rör mitt hjärta.
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem